Головна Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Правове застереження.

Цей веб-сайт є власністю адвокатського об’єднання INPRAXI LAW. Користуючись даним сайтом, Ви погоджуєтесь з правилами, викладеними в даній Політиці конфіденційності.

INPRAXI LAW залишає за собою право в будь-який момент внести зміни до даної Політики конфіденційності, які вступають в силу з моменту їх опублікування в цьому розділі сайту. Використовуючи сайт після внесення змін до Політики конфіденційності, Ви
автоматично погоджуєтесь з необхідністю дотримання нових правил сайту.

Інформація на сайті, є такою, що розміщена виключно в інформаційних та рекламних цілях та не містить професійних консультацій. Для одержання детальної інформації з питань,
що Вас цікавлять в порядку консультування, звертайтесь будь-ласка за номером телефону або на адресу електронної пошти, вказаними в розділі «Контакти».

Авторське право.
INPRAXI LAW © 2018
Всі права захищені.

Всі матеріали, розміщені на цьому сайті, включаючи тексти, графіку, ілюстрації, елементи дизайну та ін. є об’єктами авторського права, захищені законом та не можуть бути копійовані, відтворені або використані будь-яким іншим чином третіми особами без нашого
дозволу, наданого в письмовій формі.

Якщо не вказано інше, Ви можете безперешкодно ознайомлюватись, роздруковувати або іншим чином використовувати матеріали, розміщені на цьому сайті для своїх особистих цілей, не пов’язаних з отриманням прибутку, за умови розміщення на всіх друкованих або іншим чином відтворених копіях відмітки про авторське право INPRAXI LAW та посилання на цей сайт. Забороняється будь-яке втручання в роботу цього сайту, зміна або видалення будь-яких матеріалів або відміток про авторське право INPRAXI LAW або окремих авторів.

Файли Cookie.

Файли cookie являють собою текстові файли, які надсилаються веб-сайтом на пристрій користувача, через який здійснюється доступ до мережі інтернет, з метою ідентифікації користувача при повторному відвідуванні сайту, спрощення його доступу до матеріалів сайту, а також збору сайтом узагальненої інформації про користувачів для покращення контенту сайту.

Якщо Ви не бажаєте отримувати файли cookie, змініть налаштування свого браузера, користуючись підказками браузера у розділі «Допомога» / «Довідка». Звертаємо Вашу увагу, що у разі відключення Вами всіх cookie ми не можемо гарантувати можливість використання Вами всіх функцій цього сайту.

Збір та використання персональних даних. 

Будь-яка особа при використанні цього сайту має усі права щодо захисту персональних даних, які передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних». INPRAXI LAW не збирає та не зберігає Ваші персональні дані при звичайному використанні Вами цього сайту в інформаційних цілях.

Ваші персональні дані, зокрема, але не виключно: ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти та ін. зберігаються INPRAXI LAW лише у випадку, якщо Ви самі надасте такі дані при використанні окремих сервісів, розміщених на нашому сайті (наприклад, при здійсненні підписки на інформаційну розсилку, заповненні форми для відправки резюме тощо). У разі використання Вами названих сервісів, нами буде відмічено поля, які є обов’язковими для заповнення для отримання бажаного сервісу.

Якщо внаслідок підписки на інформаційну розсилку INPRAXI LAW ви будете отримувати повідомлення рекламного характеру, у них, крім іншого, буде запропонована можливість в будь-який момент відмовитись від інформаційної розсилки (кнопка «відмовитись від розсилки»).

INPRAXI LAW зобов’язується використовувати надані Вами персональні дані лише з метою здійснення комунікації з Вами з питань, які стали причиною надання Вами особистої інформації, та в жодному разі не передавати її третім особам, крім випадків, прямо
передбачених законом.

слідкуйте
за нами у Facebook

підписуйтесь на
email-розсилку

Зв'язатися з юристом!

Будь ласка, залиште свої контакти

Підписатися
на новини

Найактуальніші новини
INPRAXI LAW надходитимуть на вашу електронну пошту.

Дякую

Ми зателефонуэмо вам найближчим часом

Ми використовуємо файли cookie з метою узагальнення інформації про користувачів та подальшого вдосконалення роботи сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ви погоджуєтесь на використання INPRAXI LAW файлів cookie у відповідності з нашою Політикою.